Beylikdüzü Temizlik Şirketi
#1

Beylikdüzü merkezli temizlik şirketi olarak temizlik sektöründe 2010 yılından beri faaliyet göstermekteyiz. Beylikdüzü temizlik firmamız, deneyimli kadrosu ile her türlü temizlik işlerinizde hizmet vermektedir. Ev temizliği, apartman temizliği, iş yeri ve ofis temizliği, inşaat sonrası temizlik talepleriniz için size çok yakınız. Beylikdüzü temizlik firmaları arasında verdiği hizmet kalitesi ve uygun fiyatları ile ön plana çıkan firmamızı hemen arayın, adresinize gelerek en uygun fiyat teklifimizi verelim.

https://www.oztrendtemizlik.com.tr/beyli...hizmetleri
Bul
Cevapla
#2

Firmamız Öz Trend Temizlik olarak İstanbul geneli sözleşmeli periyodik temizlik hizmetlerine çok yakında başlayacaktır.
Bul
Cevapla
#3

Web sitesi adresimiz https://www.beylikduzutemizlik.com.tr olarak değiştirilmiştir. Esenyurt temizlik gibi Beyllkdüzü'ne yakın bölgelerede hizmet vermekteyiz.

Esenyurt temizlik hizmetlerinde sizlere oldukça kaliteli ve ekonomik ev temizleme, iş yeri temizleme, inşaat sonrası temizleme gibi her türlü temizlik taleplerinizi karşılamak üzere faaliyet göstermekteyiz. Esenyurt bölgesinde bir temizlik işi ihtiyacınız olduğunda, İstanbul temzilik firmamıza ulaşmanız yeterli olacaktır. En kaliteli temizlik malzemelerini kullanarak tüm temizlik işlerinizi eksiksiz yerine getirmekteyiz. Apartman temizliği, villa temizliği, iş merkezi temizliği hizmetlerimiz mevcuttur.

Esenyurt ilçesinin tüm bölgelerinde temizlik ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız. Esenyurt temizlik şirketi olarak, ev, iş yeri ve apartmanınızın temizliği konusunda uzmanız. Aynı zamanda, koltuk yıkama ve halı yıkama gibi hizmetler de sunuyoruz.
Bul
Cevapla


Hızlı Menü: